Dota 2: Stižu najtraženiji heroji sa The International turnira

Valve je izbacio post-International zakrpu, u kojoj se specifično pozabavio herojima koji su bili najtraženiji tokom mečeva na The International 216 šampionatu.

Tehnopolis

Izvor: klanrur.rs

Utorak, 23.08.2016.

20:45

Dota 2: Stižu najtraženiji heroji sa The International turnira
Foto: Screenshot

Vrlo mala zakrpa, sa oznakom 6.88c, je samo uvod pred veliki jesenji dodatak “The New Jurney”, u kome će biti dostupan prvi, potpuno novi heroj, Monkey King. U ovoj zakrpi Valve i Icefrog su se osvrnuli na heroje koji su bili najigraniji na minulom šampionatu, i njihovim najkorišćenijim abilitijima.

Među najvažnijim treba izdvojiti Miranin oslabljeni Aghanims dodatak, koji smiruje njen Starstorm, kao i cooldown na Faceless Voidovom Chronosphere. Ostali heroji koji su doživeli znatna oslabljenja su i Drow Ranger, Elder Titan, Oracle i Timbersaw. Sa druge strane, ojačani su Visage, Treant Protector, Lina, Leshrac i Bloodseeker.

Detaljnu listu promena možete pronaći na oficijelnom Dota 2 blogu.

Izvor: klanrur.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

15 h

Podeli: