Overwatch – Najbolji početnički heroji 1. deo: Reinhardt

Overwatch je konačno izašao. Imate kakvo takvo poznavanje kako igra funkcioniše i šta su zadaci na raznoraznim mapama. Sada je vreme da se sa mapama i detaljno upoznate, da ne biste stalno bili natovareni mecima, raketama i bombama iza nekog ćoška.

Tehnopolis

Izvor: klanrur.rs

Petak, 27.05.2016.

13:45

Overwatch – Najbolji početnički heroji 1. deo: Reinhardt
Foto: YouTube Screenshot

Dok ovo savladavate treba da igrate i nekog heroja, a za ovakve stvari, a i za početak ovladavanja finesama timske pucačine kao što je Overwatch, potrebni su vam jednostavniji heroji. Pod ovim mislimo na heroje koji su dobri za početnike, a ipak imaju veliki uticaj na saigrače a i na protivnički tim.

Reinhardt (Tenk)

Ovo je heroj koji je na prvim borbenim linijama svakog okršaja. Bilo da ste u napadu ili odbrani, Reinhardt će upijati protivničke prrojektile pomoću njegovog štita. U isto vreme, ovaj štit će pomoći vašim saigračima sa manje HPa da se pozicioniraju iza vas i gađaju protivničke igrače.

Uvek budite sa svojim timom. Reinhardt ako je izolovan, i izložen fokusiranoj kontroli i paljbi umire iznenađujuće brzo. S vremena na vreme se okrenite iza sebe da bi ste korigovali svoje pozicioniranje u odnosu na to gde se saigrači nalaze.

Ako u timu imate “građevince” poput Torbjorna i Bastiona, pomozite im da duže ostanu u životu tako što ćete svoju barijeru postaviti ispred njih. Svaki iole svesniji tim će prvo fokusirati stacionarne mete koje nanose opasnu količinu štete.

Njegov Charge uvek nanosi 3000 štete, ne vezano od razdaljine do mete. Pazite na koga i gde jurišate da ne bi ste završili predaleko od svog tima, koji neće biti u mogućnosti da vam pomogne ako završite negde iza ćoška u neprijateljskoj gomili.

Kada koristite vaš Earthshatter skill (Q) na grupisanim protivnicima, obavezno nastavite sa zamahom vašeg raketnog čekića, mesto juriša. Čekić će naneti štetu ali za razliku od jurša, ostavlja protivnike u dometu vaših saigrača da ih dokrajče. Koristite Fire Strike (E) na delovima mape gde su protivnici igrači primorani da se grupišu u liniju.

Reinhard je dobar protiv Soldier 79, Hanza, Lucia, Torbjorna i Winstona. Potencijalnu opasnost predstavljaju Tracer, Pharah, Reaper, Bastion i McCree. Izvor: klanrur.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: