WoT predstavljanje – Grille 15

Novi patch za World of tanks je doneo dosta novina ali jedna od glavnih je novi, Tier X, nemački lovac na tenkove Grille 15 pa je ekipa KlanRura rešila da ga odmah predstavi.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 27.05.2016.

10:40

WoT predstavljanje – Grille 15
Foto: YouTube Screenshot

Za razliku od WT auf E100 koga i menja ovaj nema autoloader ali zato ima jako precizan top, dobru kamuflažu i dosta je brz. S druge strane kao i kod većine vozila u ovoj grani oklop je nepostojeći mada je pozitivno to što je silueta tenka dosta manja.

Na početku klipa su se malo pozabavili i novinama u interfejsu u verziji 9.15, a jedna od najbitnijih je povećanje zuma do 25x koja posebno pogoduje vozilima za snajp kao što je Grille 15. Izvor: klanrur.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: