Halo 5 na PC-u… ali ne sasvim

Halo 5 kao igra ostaje i dalje ekskluzivan za Xbox One konzolu. Ali, PC igrači će uskoro imati priliku da se igraju sa jednim delom ove igre.

Tehnopolis

Izvor: klanrur.rs

Petak, 20.05.2016.

19:15

Halo 5 na PC-u… ali ne sasvim
Foto: Screenshot

Naime, Microsoft će ove godine na Windows 10 izbaciti takozvani Forge – Halo 5: Guardians Edition koji je naprednija verzija Forga alata iz igre za izradu mapa i modova. Ovo će biti potpuno besplatan alat kojim ćete mape moći da izdajete za Xbox One i podržavaće rezolucije do 4K i naravno kontrole putem miša i tastature.

Ipak, postojaće i neka vrsta igranja. Sve što napravite u editoru možete da igrate sami ili online, ali isključivo sa ljudima iz vaše liste prijatelja na Xbox Live (koja se prenosi i na Windows 10). Nije baš ”prava stvar”, ali i ovo je nešto. Sada se samo čeka da neko rekreira sve nivoe iz igre jer, realno, to će se desiti pre ili kasnije.

Izvor: klanrur.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: