Spremite se za DreamLeague plejof vikend

Ovog vikenda u Stokholmu nam predstoji finale Dota 2 DreamLeague. Plejof i veliko finale će biti održano u Dreamhack studiju i biće prenošeno uživo preko Twitch platforme.

Tehnopolis

Izvor: klanrur.rs

Četvrtak, 19.05.2016.

16:45

Spremite se za DreamLeague plejof vikend

U petoj sezoni, koja se bliži kraju, DreamLeague je uvela novi sistem nagrađivanja pobednika, koji je uključivao i mini nagradni fond koji je bio dostupan u ligaškom delu takmičenja. Tokom tog dela takmičenja osam timova je igralo 2 partije po sistemu svako protiv svakog, da bi četiri najbolje rangirane ekipe išle u plejof.

Svaka pobeda je donosila timu 1000 dolara. Prvo mesto u ligi je zauzeo Natus Vincere, koji je imao 11 pobeda, što je 11000 dolara nagrade, pre plejofa. Druga dva tima koja su se plasirala u plejof su No Diggity i Virtus Pro koji su sa po osam pobeda do sada zaradili 8000 dolara. OG je direktno ulazi u plejof, jer su oni branioci titule iz četvrte sezone.

Ova četiri tima će plejof igrati na dve dobijene u formatu duple eliminacije, 21 i 22 Maja, u Dreamhack studiju u Stokholmu, za nagradni fond od 100.000 dolara.

Izvor: klanrur.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: