Otkriven datum izlaska Dishonored 2

Prošlo je skoro godinu dana od najave Dishonored 2 nez naročitih informacija o igri. Danas je studio prekinuo ovu tišinu i objavljeno je da igra izlazi 11. novembra ove godine!

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 04.05.2016.

16:10

Otkriven datum izlaska Dishonored 2
Foto: YouTube Screenshot

Sem datuma izlaska otkrivena je i glumačka postava koja će pozajmljivati glasove nekim od likova. Pre svega, Corvo Attano prestaje da bude nemi protagonista i progovoriće glasom Sivena Rasela (Garett iz Thief serijala), dok glas Emily Kaldwin pozajmljuje Erika Lutrel koju smo mogli da čujemo u brojnim igrama (Diablo 3, Fallout 4, XCOM 2). Ekipi glumaca se pridružuju poznati glasovi iz serija Dardevil i Game of Thrones poput Vincent D’Onofrio, Rosario Dawson i Pedro Pascal.

Dishonored 2 je najavljen za PC, Playstation 4 i Xbox One. Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: