Prvi snimak iz Space Hulk: Deathwing

Još u septembru 2013. godine najavljena je kooperativna pucačina inspirisana Space Hulk (samim tim i Warhammer 40,000) univerzumom, ali jako dugo nismo dobijali nikakve informacije o njenom razvoju.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 29.04.2016.

21:45

Prvi snimak iz Space Hulk: Deathwing
Foto: YouTubeScreenshot

Danas imamo priliku da vidimo prvi gameplay iz igre propraćen komentarima developera koji obećavaju vrhunsko co-op iskustvo za četiri igrača. Fanove Warhammer 40K će obradovati podatak da su i autori igre veliki ljubitelji franšize i da obraćaju pažnju i na najsitnije detalje. Sva oružja u igri će biti ista ona koja postoje u stonoj igri, a svemirski brodovi koje ćemo čistiti od Genestealera su dizajnirani po opisima iz Warhammer novela.

Više o igri možete pročitati na zvaničnom sajtu, a kasnije ove godine je igramo na PC-a i konzolama. Ako bismo sudili po porastu kvaliteta novijih Warhammer igara kao što je nedavni Battlefleet Gothic, možemo da očekujemo odličnu igru. Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: