Minecraft od sada dostupan za Gear VR

Igrači od danas mogu uživati u virtuelnoj verziji igre Minecraft putem uređaja Gear VR koji proizvodi kompanija Samsung.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 28.04.2016.

14:45

Minecraft od sada dostupan za Gear VR
Foto: Screenshot

Minecraft: Gear VR Edition sada je dostupan na Oculus Store za 6.99 dolara.

To, međutim, ne znači da je igra namenjena Oculus Riftu - u zvaničnom saopštenju, koje je objavljeno na sajtu oculus.com, pažljivo je vođeno računa da se ne spomene ovaj uređaj. Umesto toga, verzija koje se prodaje na Oculus Store predviđena je za Samsung Gear VR.

U saopštenju je naglašena “mobilna sloboda”, koju Gear VR omogućava igračima, što je pomalo čudno, s obzirom na to da je u septembru prošle godine najavljivano da će Minecraft dobiti podršku za Oculus Rift, koji zahteva priključivanje na računar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: