Miyazaki ne planira nove Dark Souls i Bloodborne igre

Hidetaka Miyazaki, glavni i odgovorni u FromSoftware, izjavio je da njegov studio nema planove za rad na nastavcima Dark Souls i Bloodborne, već da spremaju potpuno novu franšizu.

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Četvrtak, 28.04.2016.

12:15

Miyazaki ne planira nove Dark Souls i Bloodborne igre
Foto: Screenshot

Ovu izjavu je dao za kineski sajt GGN Gamer i dodao je da umesto da studio pravi još jedan nastavak, odlučeno je da naprave korak u drugom smeru. Razvoj novog IP-a je uveliko počeo, a biće u pitanju potpuno novi univerzum jer studio želi da barem nekoliko godina odmori od svojih Souls i Bloodborne svetova.

“Želimo da pokušamo da napravimo nešto novo. Apsolutno nemamo u planu nikakve nastavke niti spin-off igre, ali ne mogu da kažem ni da je to u potpunosti odbačeno. Ako bi kroz recimo pet godina prišao developer našeg studija i izjavio da želi da radi novi Dark Souls, ne bih odbio mogućnost da se pokrene takav novi projekat”, zaključio je na kraju intervjua Miyazaki.

Dark Souls 3 će na jesen dobiti prvi, a sledeće godine drugi veliki DLC. Što se Play! Zine ekipe tiče, već je i osnovna igra sjajna i apsolutno vredna kupovine.

Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: