The Division beta otvorena za sve sledećeg vikenda

Ubisoft je potvrdio glasine da će The Division imati još jedan beta test i to ovoga puta otvoren za sve zainteresovane. Dakle, bez potrebe da jurite ključeve ili kupujete igru pre njenog izlaska.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 10.02.2016.

17:15

The Division beta otvorena za sve sledećeg vikenda
Foto: YouTube Screenshot

Beta vikend će trajati od 19. do 21. februara, dok ćete već od 16. februara moći da preloadujete ne tako malih 30 GB koliko zauzima igra. Kako su naveli iz Ubisofta, otkrivene su i zakrpljene sve otkrivene rupe koje su omogućavale varanja u igri, a nova beta će imati još jednu veliku misiju i svi igrači će na kraju beta testa dobiti neku nagradicu za full izdanje igre.

Mi smo imali sreće da učestvujemo u igrinom prvom beta testu i naše utiske posle dva dana ratovanja po postapokaliptičnom Njujorku možete pročitati ovde. Izvor: klanrur.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: