Sloveni stižu u igru Total War: Attila

Kroz sve periode istorije koje je Total War serijal do sada obradio, naši preci Sloveni uvek su bivali izostavljani, da li slučajno ili namerno. Bilo je, naravno, modova kojima su entuzijasti dodavali Slovene u ovaj slavni serijal, ali Creative Assembly ih nije zvanično uvrstio u igru.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 10.02.2016.

13:29

Sloveni stižu u igru Total War: Attila
Foto: YouTube Screenshot

Sve do sada. Naime, posle Make War not Love takmičenja koje se održava od 14. do 20. februara, studio će dodati Slovene kao novu frakciju u igru Total War: Attila. Sloveni će imati tri podgrupe – Anteans, Sclavenians i Venedians i biće dostupni u svim režimima igre. Začkoljica je što će ovaj DLC biti besplatan samo ukoliko Total War pobedi u pomenutom eventu. Naime, ovo će biti takmičenje u popularnosti i na svakih 48 sati trenutno najpopularnija igra (takmiče se još i Company of Heroes 2 i Dawn of War 2) dobija besplatan DLC. Tokom trajanja događaja, Total War: Attila će biti besplatan za igranje na Steamu dok ćete igru moći da kupite po ceni od oko 10 evra.

Slavic Pack svakako izlazi 25. februara, kao besplatan ili plaćen dodatak za igru. Šta sve donosi ovaj DLC možete pročitati na zvaničnom sajtu ili pogledajte trejler: Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: