Ubisoft potvrdio downgrade PC verzije igre The Division

Poslednjih nekoliko godina navikli smo da nam E3 i Gamescom prezentacije igara ne postavljaju prevelika očekivanja od finalnog proizvoda, naročito po pitanju izgleda igre.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 08.02.2016.

13:40

Ubisoft potvrdio downgrade PC verzije igre The Division
Foto: YouTube Screenshot

Jako čest je bio slučaj da se za prvo prikazivanje igre koristi test verzija sa ”nasviranom” grafikom, a da se sve vrti na nekoj nerealno moćnoj PC mašini. I onda vremenom viđate nove snimke iz igre i sa svakim novim snimkom primećujete opadanje kvaliteta grafike i razočarate se.

Izdavači igara ovo redovno poriču i iznenadilo nas je što je Ubisoft potpuno iskreno to objavio za The Division, igru čiju smo betu nedavno imali priliku da testiramo. Da podsetimo, Ubisoft je sa igrom Watch Dogs napravio isti potez, ali im se to poprilično obilo o glavu. U videu ispod na 13. minutu možete čuti da developeri potvrđuju da su smanjili kvalitet grafike u PC izdanju igre. The Division je multiplatform igra (PC, PS4 i X One), a studiju je to značilo da igra na sve tri platforme mora da izgleda ako ne identično onda barem veoma slično. Kako se dalje navodi, odluka da PC verzija nema najbolju moguću grafiku je doneta i jer ”ne bi bilo fer” prema igračima na konzolama. Izvor: klanrur.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: