Rocket League dobija Rocket Labs

Fudbal sa džinovskim automobilima na daljinsko upravljanje i jedna od najzabavnijih igara prošle godine, Rocket League, dobija nove mape.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 05.02.2016.

21:45

Rocket League dobija Rocket Labs

Paket od tri mape će se u igri pojaviti pod posebnom playlistom Rocket Labs i u ponudi će biti drastično drugačiji tereni od onih koji su do sada bili dostupni u igri.

Prva iz tria je kružna mapa Utopia Retro, na mapi Underpass ćete naći delove terena različite visine, a Double Goals se čini kao noćna mora svakog golmana.

Ove mape će biti dodavane u igru kako ih studio Psyonix bude pravio, kao svojevrstan beta test pre nego što budu ubačene u zvanične modove igre. Definitivno preko potrebno osveženje ukoliko su vam dosadile postojeće ”ravne” mape.

Rocket Labs će u igru biti ubačen tokom februara zajedno sa patchom koji će pokrenuti novu ranked sezonu i doneti nove kozmetičke dodatke sa znakom Deadmau5. Takođe, krajem meseca se očekuje Xbox One izdanje, a igra je trenutno dostupna za PC i PS4. Izvor: klanrur.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: