Deus Ex: Mankind Divided odložen za šest meseci

Vest koja se zasigurno neće dopasti fanovima Deus Ex serijala kaže da je Deus Ex: Mankind Divided pomeren sa datumom izlaska na 23. avgust 2016 odnosno ravno šest meseci u odnosu na prethodno objavljeni datum – 23. februar.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 20.11.2015.

17:05

Default images
Foto: Screenshot

Kako to obično biva, iz želje da igra bude što bolja, lepša, kvalitetnija, da ima što manje bagova, da donese najbolje moguće igračko iskustvo i sve drugo što uz to ide, Eidos Montreal je doneo odluku da se datum izlaska igre pomeri na 23. avgust odnosno da developeri dobiju još šest meseci za razvoj ovog naslova.

Svakako loše vesti za one koji su već mogli da osete koliko je Mankind Divided blizu. Podsetimo se trejlera koji je najavio ovu igru: Izvor: klanrur.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: