The Legend of Zelda: Twilight Princess HD stiže u martu na WII U

GameCube i Wii klasik, The Legend of Zelda: Twilight Princess dobija svoje HD izdanje za Wii U koje će se pojaviti sledeće godine u martu, saopšteno je na poslednjem Nintendo Direct-u.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 13.11.2015.

15:40

Default images
Foto: YouTube Screenshot

Ova vest i nije bila iznenađenje za veliki broj Zelda fanova, koji su već čuli za ovaj naslov preko procurelih informacija sa Nintendo eShop-a od pre nekoliko nedelja.

Twilight Princess HD će naravno imati unapređenu HD grafiku u poređenju sa Wii i GameCube verzijama igre. Zajedno sa igrom, Nintendo će lansirati i Wold Link Amiibo figuricu.

Nintendo se u toku prezentacije i vrlo kratko osvrnuo na dugo isčekivani originali Zelda naslov za Wii U. Prikazan je kratak isečak iz igre u trajanju od 9 sekundi. Jedino što je saopšteno je da će igra izaći u 2016-oj za Wii U, mada pretpostavljamo da je i Nintendova buduća konzola NX takođe vrlo moguća kao platforma. Wolf Link Amiibo će biti podržan i u ovom naslovu, kao uostalom i svaka druga Link Amiibo figurica.

Još jedna vest za Zelda fanove sa poslednjeg Nintendo Direct-a, DS naslovi Spirit Tracks i Phantom Hourglass su od sada dostupni i za Wii U. Izvor: Play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: