Sony odustaje od naslednika PlayStation Vita konzole

Sony neće objaviti naslednika PlayStation Vita konzole u skorije vreme, jer predsednik SCE Worldwide Studios Šuhei Yošida ne veruje da postoji prostor za još jednu konzolu na tržištu.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 28.09.2015.

12:42

Default images

Foto: Sergey Galyonkin/ Flickr.com

Svemu tome je kako se poručuje krivac, popularnost gejminga na smartfonima. "To je teško pitanje. Ljudi danas imaju mobilne telefone i lako je igrati igre na njima.

A mnoge igre na smartfonima su besplatne ili besplatne u početku" rekao je on kada je upitan za mogućnost objave Vita 2 konzole na EGX 2015 konferenciji. Sony je smanjio nivo investicija u PlayStation Vita projekan značajno u poslednje vreme, a velikih naslova za ovu platformu nema u razvoju.

Izvor: Benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: