Konačno stigao patch za PC verziju Batman: Arkham Knight

Warner Bros se blago rečeno obrukao sa PC verzijom Batman: Arkham Knight, koja je po punoj ceni lansirana u gotovo neigrivom obliku.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 04.09.2015.

20:25

Default images
Foto: Screenshot

Nedugo nakon nebrojeno pritužbi koje su stizale od PC igrača, ovaj izdavač je igru povukao iz prodaje, uz izvinjenje igračima i obećanje da će ispravljena verzija igre pojaviti na jesen ove godine.

Iako igra još uvek nije puštena ponovo u prodaju na Steam-u, konačno je objavljen veliki patch za one koji su kupili igru dok je bila u prodaji. Patch ispravlja puno stvari i prema prvim reakcijama koje stižu od igrača, konačno dovodi u red ovaj naslov. Detaljan spisak tehničkih stvari koje su ispravljene u igri možete videti na zvaničnoj Steam stranici.

Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: