Trine 3 developeri: “Znamo da nas sada svi mrze”

Frozenbyte razvojni tim koji stoji iza Trine 3, oglasio se u vidu video klipa sa odgovorom na negativan odjek koji je poslednji nastavak ovog serijala dobio kod jednog dela fanova.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 28.08.2015.

20:56

Default images
YouTubeScreenshot

Trine 3: The Artifacts of Power je dostupan od prošle nedelje. Iako je dobar deo fanova serijala zadovoljan promenama koje su implementirane u igru, jedan deo fanova je vrlo glasan sa svojim kritikama koje se odnose na dužinu igre, priču i njen završetak kao i na prelazak igre u 3D.

Čini se da su developeri previše ozbljno shvatili kritike jednog dela fanova. U klipu koji su objavili vidimo dva člana tima, vidno nervozna, kako se izvinjavaju zbog dužine igre kao i što nisu “bolje iskomunicirali” sa fanovima šta da očekuju od Trine 3. Prema njihovim rečima: “Sada kada nas svi mrze, naši budući planovi su stavljeni na pauzu”. Pogledajte video: Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: