Kupci Gears of War: Ultimate Edition dobijaju i ostale verzije

Kupci Gears of War: Ultimate Edition verzije za Xbox One će dobiti sve prethodne naslove iz franšize, ukoliko odigraju dolazeći rimejk pre kraja godine, objavio je Microsoft. Igre će biti obezbeđene preko funkcije konzole za kompatibilnost unazad.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 04.08.2015.

12:13

Default images
Foto: YouTube Screenshot

Microsoft je objavio da će kupci Kupci Gears of War: Ultimate Edition verzije igre dobiti sve četiri prethodne igre, koje uključuju Gears of War, Gears of War 2, Gears of War 3 i Gears of War: Judgment.

Sve igre su za Xbox One i biće igrive na konzoli od ove jeseni. Kako bi bili podobni za dobijanje pomenutih igara, igrači će morati da igraju Ultimate Edition verziju igre ove godine, između 25. avgusta (kada je lansiranje) i 31. decembra.

Igre će biti dostupne za preuzimanje iz Xbox One games and apps biblioteke, kada "backwards compatibility" bude lansiran na konzolu kasnije ove godine.

Izvor: Benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: