Assetto Corsa 1.2 Patch

Assetto Corsa, jedna od retkih igara ovog tipa na PC platformi koju vredi igrati pored Project CARS, dobila je svoj 1.2 patch koji ispravlja veliki broj problema u igri ali i dodaje brojne nove sadržaje.

Tehnopolis

Izvor: B92

Subota, 01.08.2015.

19:50

Default images
YouTubeScreenshot

Na primer, Alfa Rome Mito Quadrifoglio Verde je ubačen u igru zajedno sa 500 Abarth EsseEsse. Tu je Audi Quattro, Lamborhini Miura SV (ujedno i prvi Lambo dodat u igru), potom Toyota GT86, Nissan GT-R Nismo.

Za one koji više vole nove stzae, tu je Zandvoort trkačka staza u Holandiji, a sve ovo igrači dobijaju potpuno besplatno.

Ujedno, da bi proslavili pojavljivanje nove zakrpe, izdavački tim Kunos aktivirao je 50% popusta na Assetto Corsa naslov za sve koji igru kupe u narednih dan i po, i to po ceni od 22,5 evra.

Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

22 h

Podeli: