SMITE slavi 10 miliona aktivnih igrača

Hi-Rez Studios je objavio da je SMITE registrovao više od 10 miliona aktivnih igrača tokom životnog veka ove igre za PC, koja se skoro pojavila i za Xbox One, što je verovatno i razlog ovog rekorda.

Tehnopolis

Izvor: B92

Subota, 25.07.2015.

17:15

Default images

Jubilej proslavljaju time što će svako ko pobedi u 10 PvP mečeva otključati besplatno Herkulesa kao lika kojim može igrati a koji će ujedno stići i sa retro skinom i novim zvučnim paketom koji je snimio niko drugi do Kevin Sorbo, lik koji je i glumio Herkulesa u istoimenoj seriji na televiziji.

Otključani skin je zapravo retro skin iz prvih dana beta verzije SMITE igre ali će Herkulesa u ovoj formi dobiti i igrači na Xbox One.

U video prilogu ispod možete da pogledate i šta Kevin misli o čitavom paketu i saradnji sa Hi_rezom: Izvor i foto: klanrur.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: