Ako ste imali lažni ključ za Elder Scrolls, ostajete bez naloga

Zenimax Online Studios, kompanija koja stoji iza MMO igre The Elder Scrolls Online od skora sa sufiksom Tamriel Unlimited najavila je da počinje ljutu borbu protiv nelegalno pribavljenih ključeva u kojoj će, naravno, deblji kraj izvući igrači.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 27.05.2015.

14:12

Default images

Predstavnik Zenimaxa objasnio je da su nelegalno pribavljeni ključevi oni koje su sajtovi sa diskutabilnom reputacijom nabavili sa sajtova legalnih distributera kradenim kreditnim karticama i da igrači obavezno treba da obrate pažnju na znakove da sa ključem nešto nije u redu – na prvom mestu ako je isti isuviše jeftin.

Kao i do sada posle ovakvih akcija najviše stradaju igrači, a svi kojima ključ bude ugašen dobiće poruku kako da “legalizuju” svoj nalog. Trenutna cena igre na Steamu je 60 dolara, a igra inače više nema obaveznu pretplatu.

Izvor: Klanrur.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: