Počinje NVIDIA World of Tanks turnir za igrače iz Srbije

Kompanija NVIDIA najavila je otvaranje besplatnih registracija za World of Tanks turnir namenjen igračima iz Srbije na kome mogu pokazati svoje sposobnosti i osvojiti najnoviju grafičku kartu GeForce GTX 960 uz mnoge druge nagrade.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 10.03.2015.

11:54

Default images

Igra se u rasporedu 3 na 3. Nakon registracija timova turnir će podrazumevati 4 kruga kvalifikacija i dva tima će ići dalje u veliko finale gde će se takmičiti za nagrade koje podrazumevaju po jednu GeForce GTX 960 grafičku kartu za svakog člana tima koji osvoji prvo mesto, a za drugo i treće mesto za svakog člana tima po NVIDIA poklon paket.

Kvalifikacije će krenuti od 21. marta i trajaće sve do sredine aprila, dok će veliko finale biti održano 18. aprila.

Više informacija o turniru možete naći na linku za registraciju: http://www.esl.eu/balkans/wot/balkans_cup/

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: