Blizzard konačno najavio Starcraft 2: Legacy of The Void

Blizzard je objavio finalni nastavak u epskoj Starcraft 2 trilogiji - Starcraft 2: Legacy of The Void.

Tehnopolis

Izvor: Tportal

Četvrtak, 13.11.2014.

08:45

Default images

Dobre vesti za sve ljubitelje Starcrafta 2. Blizzard je konačno otkrio službene detalje o nadolazećem trećem naslovu Starcraft 2 pod imenom Legacy of The Void.

Kao što je najavljeno pre nekoliko godina, ovo će biti konačni deo trilogije Starcraft 2 koji će igračima dati priliku da zaigraju kao misteriozni Protossi.

Kao i kod svake ekspanzije do sada, očekuje nas epska kampanja. Jedina razlika je - ovo je kraj velike priče, što znači da će stvari postati dodatno epske.

Što se noviteta tiče, sve tri strane doživeće rebalans koji bi pre svega trebalo da utiče na kompetitivnu metu. Takođe, kao što se verovatno i očekivalo, ovaj Starcraft donosi gomilu novih jedinica.

Svaka od sukobljenih strana dobija pojačanje kako bi učestvovala u epskom finišu ove višestruko hvaljene sage.

Predlažemo vam samo da pogledate trejler:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: