Nintendo radi na novoj konzoli?

Wii U je sada star već dve godine, što bez sumnje znači da Nintendo planira da započne rad na svojoj sledećoj velikoj konzoli.

Tehnopolis

Izvor: TechRadar

Četvrtak, 23.10.2014.

16:55

Default images

Pritom, ako je verovati nekim novim dokazima, kompanija je već počela da ozbiljno razmišlja o nasledniku.

Nintendo je postavio oglas za posao u kom traži „stručnjaka za grafiku u sistem-na-čipu grupi“ koji će raditi sa grupom odgovornom za Nintendo konzole. Pritom, u oglasu stoji konzole a ne mobilni uređaji.

Ono što je dodatno zanimljivo jeste podatak da se oglas pojavio u SAD a ne u Japanu, što možda sugeriše da se Nintendo možda nada da će naći svog Marka Cernija (glavni arhitekta za PS4).

Wii U nije baš zaokupio pažnju gejmera, i ukoliko Super Smash Bros ne promene tu situaciju, stvari se mogu samo dodatno pogoršati za ovu konzolu.

Ranije glasine tvrdile su da se Nintendo sprema da otkrije novu konzolu pod imenom Fusion, ali je kompanija ovo demantovala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: