Da li će GTA V moći da se igra iz prvog lica?

Legendarni razvojni studio Rockstar na svojim internet stranicama objavio je da će najnovija igra u GTA franšizi dobiti i FPS mod, i onda objavu vrlo brzo povukao.

Tehnopolis

Izvor: Izvor: Eurogamer

Utorak, 23.09.2014.

09:45

Default images

GTA V je i do sada mogao da se igra iz prvog lica, ali uz pomoć različitih modova zbog čega to nikada nije bilo na nekom ozbiljnom nivoui. Ali i to bi, čini se, moglo da se promeni.

Objava je vrlo brzo sklonjena, ali zabeležio ju je jedan korisnik Reddita. Vlasnici PlayStationa 3 i Xboxa 360 u prvom će licu moći samo da voze što znači da će napokon moći da se vidi i enterijer vozila. A svi oni koji će imati next-gen i PC verzije, iz prvog će lica moći da obavljaju sve radnje.

U istom postu Rockstar najavio je brojna tehnička i grafička poboljšanja, kao i video-editor kojim će vlasnici PC-a moći da slažu različite video-sekvence i onda ih postave na YouTube i slične servise.

Objava spornog teksta vezana je uz datum 12. septembar, a next-gen verzije na tržištu će se pojaviti 18. novembra. PC verzija izlazi krajem januara sledeće godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: