FIFA 15: Mesi je najbolji, a najbrži igrač je...

EA Sports je u poslednje vreme otkrio dosta detalja vezanih za predstojeću simulaciju fudbala, uključujući i nedavno objavljeni demo u kome možete i isprobati igru.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 15.09.2014.

21:20

Default images

Pa je tako prvo objavljeno da će najbolje rangirani igrač u ovoj verziji Fife biti Leo Mesi, reprezentativac Argentine i igrač Barselone.

Na screenshot-u možete videti i njegove karakteristike u ovoj igri. Na drugom mestu se nalazi Kristijano Ronaldo, a spisak svih najboljih 50 igrača možete pogledati ovde.
Danas je objavljena još jedna značajna stvar vezana za Fifu 15, a to je spisak najbržih igrača. Najbrži igrač je malo poznati Matis Boli, koji je u ovom trenutku ugovorom vezan za nemački klub Fortuna iz Dizeldorfa.

Igrač je rođen u Oslu a karijeru je počeo u Lilestremu, dok u ovom trenutku pokušava da se izbori za nacionalnu selekciju Obale Slonovače. Na drugom mestu se nalazi Teo Volkot iz Arsenala a kompletnu listu možete pogledati ovde.

Izvor: Bechmark.rs/Softpedia

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: