Devojka koja igra LoL stopalima na pauzi, zbog dobrih vesti

Mlada Novosađanka Leana, poznatija kao "fedporo", privukla je mnogo pažnje strimujući partije League of Legendsa na Twitchu, ali će njen profil na kratku pauzu. U pitanju su dobre vesti - devojka rođena bez ruku, prikupila je dovoljno novca za bolju opremu koja će joj olakšati i igranje i strimovanje.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 28.08.2014.

12:11

Default images

Poruka 25-godišnje devojke: "Moje ime je Leana i ja sam... pa, malo neobična, rođena sam bez ruku i u životu se snalazim koristeći samo noge. Da, igram i video igre nogama!", kao i njene sjajne partije LoL-a u Gold diviziji dosad su privukle skoro 390.000 gledalaca i 20.000 pratilaca na Twitchu.

Njen prvi cilj bio je da prikupi dovoljno novca za novu, prilagođeniju igračku opremu, ali i za novi računar i internet konekciju kako bi sam strim bio kvalitetniji, a juče je to i uspela.

"Moj strim ide na kratku pauzu dok podesim novi računar, opremu, novi bankovni račun i novi internet. Biće potrebno desetak dana", navela je ona na Fejsbuku.

Leana se zahvaljuje svima koji su pomogli da se ostvari njen san i kaže da jedva čeka da se vrati.

"Uživaćemo u novom HQ strimu, bez pada FPS-a ili laga", kaže Leana.

Opširnije o ovoj devojci pročitajte u ovoj vesti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: