Flappy Birds se vratio

Tvorac, sada već čuvene, igre Flappy Birds, održao je obećanje da će nakon njenog povlačenja, ponovo korisnicima pružiti mogućnost da uživaju u njenoj zaraznosti – ovoga puta sa modom za dva igrača.

Tehnopolis

Izvor: Polygon.com

Subota, 02.08.2014.

10:17

Default images

Dong Nguyen je uz pomoć svog .Gears studija objavio Flappy Birds Family, a igra se trnutno može nabaviti samo putem Amazon Appstorea za Android s obzirom da igra još nije prisutna na Appleovom App Storeu ili Googleovom Play servisu.

Nova igra je kompatibilna sa Amazonovom Fire TV platformom i dolazi sa novim preprekama, poput duhova, koje igrači trebaju da izbegavaju.

„Flappy Birds je sada dostupan na Amazon Fire TV-u sa neverovatnim novim funkcijama – mod za dva igrača, više prepreka i više zabave, pritom je podjednako teška. Uživajte u njenom igranju sa vašom porodicom, samo nemojte da polomite televizor“, stoji u opisu igre.

Nguyen je originalnu igru objavio za iOS 2013. godine. I dok je bilo potpuno besplatno skinuti igu, on je navodno zarađivao na desetine hiljada dolara dnevno zahvaljujući reklamama.

Međutim, igra je povučena sa Appleovog App Storea i Google Playa u februaru 2014. godine nakon što je igra postala izuzetno popularna.

Nguyen je tada izjavio da povlači igru zbog njenog izuzetno zaraznog karaktera i toga što ljudi provode previše vremena igrajući je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: