Novi grafički procesori za "okorele gejmere"

Kompanija Nvidia predstavila je novu GeForce 800M seriju grafičkih procesora namenjenih laptop računarima koji donose povećanje perfomansi od 30 do 40 procenata u odnosu na staru generaciju.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 12.03.2014.

17:44

Default images

Osim toga, Nvidia takođe predstavlja i nove tehnologije za mobilne gejmere. Najznačajnija među njima je Nvidia Battery Boost koja omogućava gejmerima da se odvoje od strujne utičnice uz do dva puta duže trajanje baterije.

GeForce ShadowPlay takođe dolazi na laptop računare od danas i omogućava mobilnim gejmerima da snimaju svoje gejming sesije i podele video klipove sa prijateljima, bez značajnog uticaja na perfomanse.

Takođe, od sada i gejmeri na laptopovima mogu da isprobaju u GameStream tehnologiju koja omogućava strimovanje igara na mobilne uređaje kao što je Nvidia Shield.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: