"Klimav" start GTA Online - previše igrača, premalo servera

Kao što je Rockstar predvideo, preveliki broj željnih igrača i ograničeni prostor na serverima onemogućili su pojedine igrače da uživaju u onlajn verziji igre.

Cnet Izvor:
Podeli

Grand Theft Auto Online, verzija igre koja igračima omogućava da onlajn formiraju svoje bande i izvršavaju nove krađe, ima određenih problema da ugosti sve one željne živih protivnika i saveznika.

Onlajn verzija igre pojavila se na konzolama 1. oktobra i već su se pojavili problemi sa serverima što onima koji poseduju ovu verziju onemogućava igranje.

„Želeo sam da provedem neke vreme u onlajn igri pre posla, ali serveri se nisu složili sa mojim planom“, napisao je jedan korisnik Twittera.

Kreator igre Rockstar upozorio je da bi ovo moglo da se desi. Kompanija je prošle nedelje izjavila da radi sve što je u njenoj moći da kupi i pristupi serverima zato što očekiuje veliki broj osoba koje će želeti da igru igraju onlajn.

Rockstar je očekivao određene probleme sa konekcijom, a čini se da se to i ostvarilo.

GTA Online pojavio se nekoliko nedelja nakon izlaska igre Grand Theft Auto V.

Igra je momentalno postala hit kod igrača i nakon par dana uspela je da zabeleži rekordnu zaradu.

Rockstar je takođe izjavio da će redovno obaveštavati igrače o progresu onlajn verzije igre putem svojih Facebook i Twitter naloga.

S obzirom da je prodato preko 16 miliona kopija igre, vrlo lako se može desiti da onlajn verzija igre na početku doživi istu sudbinu onlajn verzija igara kao što su SimCity, Diablo III i Guild Wars 2 koje su takođe na samom startu imale problema sa serverima koji su neko vreme bili nedostupni velikom broju igrača.

Počelo "ludilo" zvano GTA V

Prati B92 na Viberu

Gejming

Novi Dynasty Warriors 9 trejler

Za sve ljubitelje Dynasty Warriors serijala, stiže praznik za oči. Novi trejler za Dynasty Warriors 9 u kome po prvi put u serijalu imate otvoreni svet da idete gde hoćete i kada hoćete, pešice, na konju ili brodom.

Gejming petak 23.06. 23:32 Komentara: 0

Sprema li se remasterovani L.A. Noire?

Po kuloarskim pričama, sprema se novo izdanje neo-noir detektivske avanture L.A.Noire. Ovaj kontroverzni naslov, čiji potencijal Rockstar nije uspeo da iskoristi u potpunosti, možda svoje bolje dane i drugu mladost uskoro doživi na Xbox One, PlayStation 4 i Nintendo Switchu.

Gejming petak 23.06. 20:07 Komentara: 5

War of the Chosen je na pola koraka od XCOM 3

XCOM 2: War of the Chosen je novi DLC fenomenalne potezne strategije XCOM 2, koji je toliko obiman i donosi takve novine da je bio na dobrom putu da postane treći deo ovog serijala. Naime, po rečima glavnog dizajnera Džeka Solomona(Jake Solomon), jedini razlog zašto ovo nije treći deo već novi DLC jeste što ne postoji kompletno nova priča.

Gejming utorak 20.06. 19:37 Komentara: 1
strana 1 od 247 idi na stranu