South Park: The Stick of Truth stiže 10. decembra

Nakon što je inicijalni izdavač igre THQ prestao da postoji 2012. godine, pojavili su se strahovi da South Park: The Stick of Truth nikada neće ugledati svetlo dana. Na svu sreću, Ubisoft je preuzeo uzde.

Izvor:

Ubisoft je objavio i novi trejler za igru koju je najavio za 10. decembar.

South Park: The Stick of Truth će nakon tog datuma biti dostupan za PS3, Xbox 360 i PC.

Kompanija igru opisuje na sledeći način:

„Od opasnih bojnih polja igrališta četvrtog razreda, mladi heroj će se izdići. On će biti spasioc South Parka. Od kreatora South Parka, Treja Parkera i Meta Stouna, dolazi epska misija da se postane kul“.

Igra će takođe biti dostupna i u ediciji Grand Wizard koja će uključivati, pored igre, i figuru Kartmena, mapu kraljevstva South Park i The Stick of Truth Ultimate Fellowship paket.

Gejming

LoL: fnatic neporažen osvojio šampionat, 18-0

Prateći proslavu svoje pobede u League of Legends Championship seriji, profesionalni eSports tim Fnatic slavi i još jedan uspeh koji do sada nije pošao za rukom nikome – ovaj tim uspeo je da osvoji šampionat neporažen, odnosno da pobedi u svih 18 odigranih mečeva.

Gejming ponedeljak 27.07. 16:15 Komentara: 6

Sony predstavio daljinski za PlayStation 4

Sony je i zvanično najavio daljinski upravljač za PlayStation 4 koji će se pojaviti na jesen, kojim kompanija nastavlja tradiciju izdavanja specijalnih daljinskih upravljača za svoje konzole a koji pomaže korisnicima koji ipak više gledaju filmove i TV program da lakše naviguju kroz menije sistema.

Gejming nedelja 26.07. 20:06 Komentara: 2
strana 1 od 65 idi na stranu