South Park: The Stick of Truth stiže 10. decembra

Nakon što je inicijalni izdavač igre THQ prestao da postoji 2012. godine, pojavili su se strahovi da South Park: The Stick of Truth nikada neće ugledati svetlo dana. Na svu sreću, Ubisoft je preuzeo uzde.

Izvor:

Ubisoft je objavio i novi trejler za igru koju je najavio za 10. decembar.

South Park: The Stick of Truth će nakon tog datuma biti dostupan za PS3, Xbox 360 i PC.

Kompanija igru opisuje na sledeći način:

„Od opasnih bojnih polja igrališta četvrtog razreda, mladi heroj će se izdići. On će biti spasioc South Parka. Od kreatora South Parka, Treja Parkera i Meta Stouna, dolazi epska misija da se postane kul“.

Igra će takođe biti dostupna i u ediciji Grand Wizard koja će uključivati, pored igre, i figuru Kartmena, mapu kraljevstva South Park i The Stick of Truth Ultimate Fellowship paket.

Gejming

WoT – 9.15 patch izlazi sutra

Sutra se EU server za World of tanks updateuje na 9.15 verziju koja donosi rebalans vozila, popravke sistema fizike i zvukova, novi izgled klijenta, novi pregled performansi vozila kao i zamenu WT auf E100 sa Grille 15 lovcem na tenkove.

Gejming sreda 25.05. 17:52 Komentara: 2

Finalni trejler za Witcher 3: Blood and Wine

Tradicija izdavanja ”lansirnih” trejlera dan-dva pred izlazak igre vremenom je postala izdavanje trejlera čitavu nedelju ranije. U svakom slučaju, pred igračima je ovakav trejler za drugu i poslednju Witcher 3 ekspanziju Blood and Wine.

Gejming sreda 25.05. 14:45 Komentara: 1
strana 1 od 134 idi na stranu