South Park: The Stick of Truth stiže 10. decembra

Nakon što je inicijalni izdavač igre THQ prestao da postoji 2012. godine, pojavili su se strahovi da South Park: The Stick of Truth nikada neće ugledati svetlo dana. Na svu sreću, Ubisoft je preuzeo uzde.

Izvor:

Ubisoft je objavio i novi trejler za igru koju je najavio za 10. decembar.

South Park: The Stick of Truth će nakon tog datuma biti dostupan za PS3, Xbox 360 i PC.

Kompanija igru opisuje na sledeći način:

„Od opasnih bojnih polja igrališta četvrtog razreda, mladi heroj će se izdići. On će biti spasioc South Parka. Od kreatora South Parka, Treja Parkera i Meta Stouna, dolazi epska misija da se postane kul“.

Igra će takođe biti dostupna i u ediciji Grand Wizard koja će uključivati, pored igre, i figuru Kartmena, mapu kraljevstva South Park i The Stick of Truth Ultimate Fellowship paket.

Gejming

Halo Wars 2 uskoro u akciji

Den Ejub, direktor 343 Industries je objavio danas na svom Twitter nalogu da je Creative Assembly završio razvoj Halo Wars 2 i da je igra od danas otišla u “gold” fazu, tj da je počelo štampanje tvrdih verzija.

Gejming četvrtak 19.01. 17:45 Komentara: 0

“Oculus protiv ZeniMax” se nastavlja: Svedočio Mark Zakerberk

Pre sada skoro već tri godine, na proleće 2014. godine, korporacija ZeniMax (vlasnik poznatih studija Bethesda, Arkane Studios, id Software i drugih) je tužila kompaniju Oculus VR i njenog vlasnika Lakija Palmera zbog neovlašćene upotrebe “znanja, patenata i tehnologije” u vlasništvu id Software (ZeniMax ćerke kompanije), a u svrhu razvoja i unapređenja tehnologije virtuelne realnosti i sada već čuvenog VR headseta Oculus Rift.

Gejming četvrtak 19.01. 13:21 Komentara: 1

UnDungeon – obećavajući pixelart RPG na Kickstarteru

Iako je Kickstarter dosta puta umeo da razočara gejmere mačkom u džaku, i dalje vole da po njemu love dobre i kvalitetne ideje za koje misle da ih vredi podržati i dati autorima vetar u leđa. Ovih dana Play! Zineu je za oko zapao akcioni RPG, rađen u pixel art stilu – UnDungeon.

Gejming sreda 18.01. 19:25 Komentara: 0
strana 1 od 200 idi na stranu