GTA 5: Pet novih fotografija budućeg hita

Posle tizera i spekulisanja o muzici koja će se naći u "Grand Theft Auto 5" objavljeno je pet novih fotografija koje pokazuju detalje igre koja stiže u martu 2013. godine.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 26.12.2012.

11:20

Default images

Noviteti na fotografijama su - ajkula, tri glavna lika i borbeni avioni.

Igra je najavljena u oktobru, a radnja se odvija u Los Santosu. Igrači će upravljati sa tri lika - Trevorom, Franklinom i Majklom. Oni će moći da se menjaju i tokom misija, a biće potrebno i da sarađuju kako bi misije bile uspešno obavljene.
Igračima će biti na raspolaganju brojna vozila, među kojima su i bicikli, motori, helikopteri, avioni, skuteri...
Poslednji GTA na tržištu se pojavio 2008. godine, a kasnije su izdate i dve ekspanzije – The Lost And Damned i The Ballad of Gay Tony.
Krajem 2008. godine na tržištu se pojavila i verzija za PC koja je nažalost bila loše optimizovana pa čak i danas mnogi novi računari imaju probleme u pokretanju iste.
Prvi trejler za GTA 5 objavljen je u novembru 2011. godine, a drugi sredinom novembra 2012. Kompanija Rockstar je saopštila da će se igra u prodaji naći krajem marta 2013. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: