Srpski Top Eleven u Top 10 igara na Fejsu

Fudbalski menadžer kompanije Nordeus, zvanično je ušao u 10 najpopularnih Facebook igara sa 2.500.000 miliona igrača dnevno.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 24.12.2012.

12:17

Default images

Kompanija Nordeus, tvorac najpopularnije sportske video igre na planeti - Top Eleven, saopštila je da je njen fudbalski menadžer i zvanično ušao među deset najboljih i najpopularnijih igara na Facebook-u na svetskom nivou, sudeći po statistikama Appstats.eu, nezavisne kompanije koja prati popularnost igara i aplikacija na najpopularnijoj socijalnoj mreži. Takođe, Top Eleven je ujedno i najpopularnija sportska video igra na Facebooku.

Top Eleven po zvaničnim statistikama trenutno igra preko 2.500.000 aktivnih igrača na dnevnom nivou, što je svrstava u sam vrh ne samo igara već i aplikacija Facebook-a, a uspeh je još i veći kada se zna da se varijanta igre za iOS i Android telefone može igrati nezavisno, odnosno bez povezivanja sa Facebook-om, čime je broj dnevnih igrača zapravo još veći.
Top Eleven je ujedno i najpopularnija sportska igra Facebook-a koja vam omogućava da se nađete u ulozi menadžera fudbalskog tima. Zadatak vam je vođenje ekipe tokom mečeva, kupovina igrača, određivanje strategije ali i izgradnja stadiona, upravljanje finansijama, potpisivanje sponzorskih ugovora i sve drugo što prati jedan fudbalski klub. Igra se trenutno može igrati na 34 različita jezika a pored Facebook-a, iOS i Android verzija, dostupna je i na najvećoj socijalnoj mreži Rusije - Odnoklassniki. Nordeus je osnovan 2009. godine u Beogradu sa ciljem da milionima korisnika pruži jedinstveno iskustvo u igranju najboljih online igara. Za vrlo kratak period kompanija se proširila od jednog tročlanog tima do preko 80 zaposlenih u kancelariji u Beogradu.

Trenutno poseduje najpopularniju sportsku igru na Facebooku, Top Eleven, kao i partnerstva sa vodećim kompanijama iz sveta sporta i IT-ja - Google, Samsung, Facebook, Apple, Real Madrid, Liverpool, Arsenal, Milan. Organizatori su najvećeg regionalnog takmičenja u pravljenju video igara - Nordeus Hackathon, kao i partneri vodećeg servisa za online klađenje - bwin, sa kojim razvijaju novu igru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: