The Last Guardian nestabilan i na PS4 Pro

Dugo očekivana igra Last Guardian je konačno stigla, posle brojnih odlaganja i gotovo otkazivanja. Milioni gamera širom sveta su srećni, među kojima smo i mi.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 09.12.2016.

21:15

The Last Guardian nestabilan i na PS4 Pro
Foto: YouTube Screenshot

Međutim, igra u trenutnom izdanju ne radi baš najbolje na Playstation 4 konzolama. Kao što smo i sami mogli da se uverimo, framerate je jako nestabilan i varira od stabilnih 30 sličica u sekundi sve do trzavih 20 čime se kvari uživanje u igranju i ponekad otežava kontrolisanje lika. Ali, čak i ako pokrenete igru na PS4 Pro konzoli, naići ćete na probleme, doduše u manjoj količini. Za najidealnije igranje se trenutno preporučuje 1080p rezolucija na PS4 Pro (mora ručno da se podesi preko menija konzole). Neće izgledati fino kao u 4K, ali ćete od početka do kraja moći da je odigrate u manje-više stabilnom framerate-u.

Poređenje regularne i Pro verzije igre možete videti u nastavku. Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: