Budite strpljivi ako želite da vidite kraj Last Guardiana

Mi uveliko igramo The Last Guardian i lagano uživamo u igri koju smo čekali čitavu deceniju, ali neki nestrpljivi igrači su već projurili kroz priču i potvrđuju da se sa igrom mora biti strpljiv.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 06.12.2016.

17:45

Budite strpljivi ako želite da vidite kraj Last Guardiana

S obzirom da je ovo teritorija spojlera, preskočićemo šta se dešava na kraju igre i samo naglasiti da sačekate kraj celog poslednjeg sinematika. Finale igre traje poprilično, ali se ne završava čak ni tu sve. Nakon što odgledate odjavnu špicu, bićete vraćeni na glavni ekran gde naizgled nemate ništa da uradite sem da krenete sa igrom ispočetka ili čačkate podešavanja. Međutim, ako počnete da pritiskate nasumično tastere na kontrolu pokrenuće se još jedna scena i time se zaokružiti priča The Last Guardian.

Takođe ćete tek tada i dobiti trofeje, tako da nemojte praviti grešku brojnih gamera i istražite zaista svaki kutak ove igre.

Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: