Giljermo del Toro u novom trejleru za Death Stranding

Novi projekat Hidea Kodžime, Death Stranding, imao je svojih pet minuta na ovogodišnjoj Game Awards ceremoniji nakon što je Kodžimi uručena zaslužena nagrada.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 05.12.2016.

17:45

Giljermo del Toro u novom trejleru za Death Stranding
Foto: YouTube Screenshot

Igra je od svoje najave na E3 sajmu zaitrigirala mnoge, a novi trejler podiže još više pitanja. Ono što doduše otkriva je ko će pored Normana Ridusa biti u glavnoj ulozi. Verovatno ga se sećate iz filma Doctor Strange, a po svemu sudeći i u ovom projektu će biti u ulozi negativca.

Na kraju trejlera, pojavljuje se i Mads Mikelsen.

Šta je uopšte Death Stranding i kada ćemo videti gameplay, to je misterija na koju samo Kodžima trenutno ima odgovor. Svakako izgleda uvrnuto, ali s obzirom ko radi na igri ništa manje nismo ni mogli da očekujemo. Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: