Neverwinter Nights besplatan samo 48 sati

Good old Games ili skraćeno GOG.com pokrenuo je novu veliku rasprodaju na svom sajtu, baš pred zimske praznike.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 02.12.2016.

16:50

Neverwinter Nights besplatan samo 48 sati
Foto: YouTube Screenshot

A kako to obično bude kada su velike rasprodaje, tokom prva dva dana sve korisnike sajta očekuje i lep poklon. Ovoga puta u pitanju je Neverwinter Nights i to Diamond izdanje koje sadrži osnovnu igru kao i ekspanzije Shadows of Undrentide, Hordes of the Underdark i Kingmaker. Pored igara, paket sadrži i opsežan manual, muziku, mapu i još koješta. Što se tiče same rasprodaje, ponovo možete osvajati besplatne igre kupovinom ali i izvršavanjem malih zadataka poput deljenja sa prijateljima na Facebooku. Igre koje na ovaj način možete osvojiti su Shadow Warrior Classic Redux, Shadowrun Dragonfall i Stasis.

Neverwinter Nights preuzmite klikom na ovaj link a zatim na zeleno "Get it here" dugme.

Izvor: Play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

20 h

Podeli: