Jedna od prvih Nintendo Switch igara je Lego avantura

Nintendo je najavom Switch konzole potpuno oduševio gamere širom sveta. Iako i dalje ne znamo baš sve šta će moći da radi ova prenosna konzola, studiji su počeli da otkrivaju igre koje ćemo moći da zaigramo na Switchu.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 29.11.2016.

20:44

Jedna od prvih Nintendo Switch igara je Lego avantura

Jedna od tih igara je i nekadašnja WiiU ekskluziva LEGO City Undercover, praktično GTA u svetu LEGO kockica. Igra će se na proleće pojaviti na Switch konzoli, ali će dobiti i portove za PC, Playstation 4 i Xbox One. WiiU verzija igre je imala tehničkih problema tako da se nadamo da će prilikom portovanja na moćnije platforme biti rešeni ti problemi. Sem toga, ovo je bila jedna od najbolje ocenjenih igara iz LEGO sveta, štaviše retko originalna avantura koja se nije zasnivala na poznatoj licenci.

Nintendo Switch izlazi početkom 2017. godine a po prvim izveštajima biće najjeftinija konzola na tržištu, sa cenom od 250 evra.

Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: