Kolekcionarsko izdanje Resident Evil 7 ima čitavu kuću

Najveći ljubitelji Resident Evil serijala će moći da u svoju kolekciju uvrste i repliku kuće strave koju ćemo sledeće godine istraživati u Resident Evil 7.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 23.11.2016.

21:17

Kolekcionarsko izdanje Resident Evil 7 ima čitavu kuću
Foto: YouTube Screenshot

Capcom je najavio veliko kolekcionarsko izdanje koje će se prodavati po ceni od 180 evra a kao glavni deo istog dolazi replika kuće iz igre koja je istovremeno i muzička kutija. Ovaj kolekcionarski predmet je visine 20cm i obiluje detaljima i LED svetlima, a melodija koju svira je ”Go tell Aunt Rhody”, verziju koju ćemo čuti i u igri. Sem ovog velikog dela paketa, dolazi i replika prsta od lutke (iz zagonetke iz demoa) koji krije USB sa 4GB memorije, kutija u obliku VHS kasete, litografija, ”strašna” poruka i metalna kutija za diskove.

Kako ceo ovaj paket izgleda možete videti na slici dole, a Resident Evil 7 je zakazan za 24. januar 2017. godine i zaigraćemo ga na PC-u i konzolama Playstation 4 i Xbox One.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: