Džouns želi da radi na nastavku Warcraft filma, ali pod uslovima

Prvi igrani Warcraft film možda ostane i poslednji. Reakcije publike širom sveta su bile podeljene, kao i reakcije kritičara.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 22.11.2016.

14:15

Džouns želi da radi na nastavku Warcraft filma, ali pod uslovima
Foto: Screenshot

Mnogi su se pitali šta je to pošlo naopako tokom rada na filmu, a režiser Dankan Džouns ima jedan odgovor na to.

Upitan od strane fanova da li će raditi na nastavku Warcrafta, Džouns je odgovorio da bi voleo da nastavi svoj rad ali i da bi onda imao neke uslove.

Pre svega, kreativna kontrola koja nije bila u njegovim rukama i kako je sam rekao bilo je ”previše kuvara u kuhinji”.

Zanimljivo je da smatra i da je budžet za film bio prevelik, mada nije sigurno koliko bi onda CGI bio kvalitetan (a bio je veoma dobar!).

Na Warcraft: The Beginning je pre Džounsa radio Sem Raimi koji je takođe bio nezadovoljan odnosnom Blizzarda prema ekipi jer je originalni scenario bio odbijen tek kad je u potpunosti napisan.

Warcraft nije bio loš film, ali ni sjajan i finansijski nije prošao onoliko dobro koliko je Blizzard očekivao. I dalje je pitanje da li će gejmeri videti trilogiju koja je prvobitno zamišljena. Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: