Šta dolazi u Battlefield 1 u narednim nedeljama

Ukoliko ste odoleli oktobarskoj navali igara i zadržali se uz Battlefield 1, DICE je spremio brojna unapređenja igre u nedeljama koje slede.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 07.11.2016.

18:25

Šta dolazi u Battlefield 1 u narednim nedeljama
Foto: Screenshot

Pre svega, Hardcore serveri, omiljen vid igranja Battlefield veterana. Za sada su odsutni iz igre, ali autori uveravaju igrače da su i dalje u planu i da uskoro mogu da očekuju više informacije o tome.

Suez mapa će pretrpeti neke promene. Konkretno, u Conquest modu, biće proširena sa tri na pet zona za osvajanje a postojeće A i C zone će biti smanjene. Takođe će oba tima dobiti jedno dodatno oklopno vozilo u bazi.

Za 16. novembar je zakazan Battlefest, sa kojim će besplatno doći novi mod Fog of War, varijacija Team Deathmatch u kojoj nema mape, imena igrača iznad njihovih likova i, kao što pretpostavljate iz naziva, gusta magla smanjuje vidljivost. Tokom samo Battlefesta igrače očekuju nagrade u igri poput dnevnih bonusa, misija koja cela komuna zajednički rešava i slično.

Tokom novembra će doći i najavljena mogućnost iznajmljivanja servera, kao i velika zakrpa za igru kojom bi trebalo da bude poboljšan matchmaking sistem. Svi ovi dodaci i unapređenja kulminiraju početkom decembra kada igra dobija prvu besplatnu mapu Giant’s Shadow.

Izvor: klanrur.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: