Psovanje u Mario Kart igri?

Ninteno je kompanija koja je ponosna na to što njihove igre igraju i vole svi, od dece do starih ljudi. Praktično igre za celu porodicu, Nintendove igre nikada nisu imale naročito nasilan sadržaj niti, recimo, psovke. Hm, da li je baš tako?

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 03.11.2016.

13:44

Psovanje u Mario Kart igri?

YouTube korisnik Harm je primetio nešto zanimljivo u Nitendo WiiU igri Mario Kart 8. Naime, on je primetio da pozadinsko ćaskanje Mii likova u menijima zvuči kao da je snimak stvarnih ljudi koji ćaskaju samo ubrzan. Podešavanjem snimka u audio alatima otkrio je da je bio u pravu, tačnije da je prvo zvuk graje (najverovatnije iz nekog kafića) pušten unazad a onda distorziran da bi zvučao kao blebetanje čiča-gliša.

Preslušavajući originalan snimak, Harm je primetio jednu zanimljivu rečenicu u kojoj je ni više ni manje nego psovka. Uostalom, poslušajte i sami. Na 3:20 počinje pomenuti deo. Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: