Play!Zine prvi utisci: Tank Spank (VIDEO)

Domaći studio Mad Head Games ne treba posebno predstavljati. Kao jedan od naših najuspešnijih developera, Mad Head su poznati širom sveta po svojim avanturističkim igrama. Nedavno su dobili zeleno svetlo na Steam Greenlight za svoju potpuno drugačiju igru Tank Spank.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 31.10.2016.

14:50

Play!Zine prvi utisci: Tank Spank (VIDEO)

Tenkići najviše liče stari dobri Battle City sa Nintendo i Sega konzola, pa je tako pogled na akciju u Tank Spank ”od gore” odnosno iz ptičje perspektive. Akcija je veoma brza i podržano je igranje do četiri igrača na istom PC-u. Mi smo isprobali demo verziju igre i odigrali ceo co-op mod, kao i nekoliko deathmatch rundi a naše utiske o igri pogledajte u nastavku.

Tank Spank je PC ekskluziva, a ukoliko i sami želite da isprobate demo možete ga preuzeti sa ovog sajta. Posetite naš Twitch kanal 2. novembra tačno u podne kada ćemo strimovati igru. Izvor: Play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: