Budite Betmen "za DŽ"

Ukoliko ste želeli da proverite kako je to biti Brus Vejn, odnosno Betmen, a nemate pri ruci par milijardi dolara za sve one gedžete (i ne želite da rizikujete povrede), Telltale ima rešenje.

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Četvrtak, 27.10.2016.

17:25

Budite Betmen
Foto: Screenshot

Od ovog trenutka, prva epizoda njihove Batman avanture je besplatna za download i igranje.

U pitanju je PC verzija, tako da ako ste želeli da igru isprobate na konzoli, moraćete da čekate neku drugu priliku ili pogledate Play! Zine-ov prolaz.

Da biste preuzeli besplatnu epizodu Telltale Batman igre, potreban vam je Steam nalog (besplatan, naravno). Zatim skoknite na ovaj link i kliknite na baner ispod cene ili iskopirajte i otvorite ovu adresu u browseru: steam://install/543830

Epizoda 1, Realm of Shadows, besplatna je do 7. novembra. Posle tog datuma – moraćete da je kupite da biste nastavili sa igranjem.

Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: