Skyrim: Special Edition možete već sada da instalirate

Dok redakcija magazina Play! Zine još čeka na njen primerak remasterovanog Skyrima, Bethesda je započela proces dodavanje igre u Steam biblioteke PC igrača.

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Sreda, 26.10.2016.

11:50

Skyrim: Special Edition možete već sada da instalirate
Foto: Screenshot

Skyrim: Special Edition besplatno dobija svako ko na Steamu ima originalnu igru i sve tri ekspanzije (Dragonborn, Heartfire i Dawnguard).

Remasterovana igra će se pojaviti u okviru library dela na Steamu kao nova igra i u okviru instalacije će imati sav do sada objavljen sadržaj kao i grafička unapređenja.

Ukoliko ste ispunili ove uslove, restartujte Steam aplikaciju i proverite da li vam je igra dodata i već sada možete početi da je downloadujete i biti spremni da igrate 28. oktobra kada će biti otključana.

Ukoliko imate osnovni Skyrim a želite najbezbolniji apgrejd na Special Edition, moraćete da kupite sve ekspanzije pre 28. oktobra.

Loša vest je da je Legendary Edition, dosadašnje kompletno izdanje igre, uklonjen iz prodaje, pa je i nabavka preostalih DLCova poprilično skupa.

Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

15 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

23 h

Podeli: