Glavni dizajner Diablo 2 radiće kao “savetnik” za Path of Exile

David Brevik je bio jedan od glavnih ljudi u studiju Condor koji će kasnije postati čuveni Blizzard North, koji će doneti Diablo 1 i 2, a na čijem radu je ključni čovek bio upravo Brevik.

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Petak, 21.10.2016.

19:10

Glavni dizajner Diablo 2 radiće kao “savetnik” za Path of Exile

Poslednjih nedelja su letele glasine da će se Brevik vratiti u Blizzard da radi na Diablo 4 (o kome takođe se rađaju razne teorije), ali izgleda da od toga nema ništa.

Rad na “akcionom rpgu koji pomera granice” kako je Brevik mistično tvitovao pre par nedelja, nije rad na novom Diablo naslovu, već savetnički posao na plasiranju Path of Exile u Kini.

Njegov posao će u suštini biti da pomogne studiju Grinding Gear Games, koji stoji iza ovog uspešnog indie akcionog rpga, da pomogne prilikom ulaska igre na ogromno kinesko tržište, ali će možda svakako doći i do ozbiljnije saradnje i konkretnom radu na igri, u kasnijim fazama ovog ugovora.

Ipak, ovo ne znači da nema ništa od novog Diabla, samo da Brevik neće raditi na njemu.

Do BlizzCona je ostalo još par nedelja, kada će gejmeri konačno saznati šta ih novo očekuje iz Blizzarda.

Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: