Još gejmpleja iz nove Zelda igre

The Legend of Zelda: Breath of the Wild je najnovija Zelda igra koja se očekuje naredne godine za Nintendno Wii U kao i za novu Nintendno konzolu čije se otkrivanje očekuje bukvalno svakog trenutka.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 21.10.2016.

17:55

Default images

Breath of the Wild će dosta odskakati od svojih prethodnika, biće open world sandbox igra gde će veliki akcenat biti na ingejm fizici i njenom korišćenju u vašu korist.

Danas se na Nintendo youtube kanalu pojavilo par “unlisted” klipova, odnosno klipova koje možete videti samo ako imate direktan link do njih. Jedan od njih prikazuje grafička dostignuća prilikom promene vremena u igri (LINK), dok naredna dva prikazuju gejmplej elemente.

Ovi linkovi su nekako procurili do Reddita, iako su bili sakriveni, tako da je moguće da je trebalo da budu deo promocije nove konzole, ali su snalažljivi “internet ljudi” svakako uspeli da već stignu do njih, pa ih zato sada prilažemo ovde.
Foto: Screenshot
. Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: