ASUS Monitor System Junior Kup na pola puta

Domaća LoL liga za mlađe fanove je stigla do polovine kvalifikacija.

Tehnopolis

Izvor: klanrur.rs

Sreda, 19.10.2016.

20:45

ASUS Monitor System Junior Kup na pola puta

Čak 32 amaterske i poluamaterske ekipe domaćih LoL igrača se prijavilo da učestvuje u ASUS Monitor System Junior Kup League of Legends ligi, u organizaciji Fortuna Gaming.

Takmičenje je zamišljeno tako da bude prvi veliki događaj najmlađim fanovima ove igre, ali je prijava na turnir bila otvorena za apsolutno sve uzraste i igrače.

Tokom oktobra meseca se svakog vikenda održava po jedan kvalifikacioni događaj odakle po dve ekipe prolaze dalje, na finalni događaj koji će se odigrati 6. novembra.

Sledeći kvalifikacoini turnir se odigrava u nedelju 23. oktobra od 11. časova u prostorijama Ultra Centra Galaktika u Delta Sitiju, a mečeve možete pratiti i na Twitch kanalu Fortune – twitch.tv/fortunagamingtv

Ekipe koje igraju ovog vikenda su:

23. oktobar

  1. Opako Zli
  2. Digitron je Plav
  3. LaganiniPijemViski
  4. Rookies
  5. Ekipa iz Džipa
  6. Cheese and Chilli
  7. Mungosi
  8. NubNaKub (ukoliko prođu na finalni turnir 9. 10, tim Pingvini sa Disleksijom će zauzeti njihovo mesto.)
Izvor: klanrur.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

21 h

Podeli: