Titanfall 2: U novom trejleru odnos pilota i džinovskog robota

Ako je crtać Megas XLR nešto dokazao, to je da svi vole velike robote. Samim tim, veliki roboti koji pričaju u Titanfall 2 deluju kao sledeći logičan korak.

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Sreda, 19.10.2016.

17:35

Titanfall 2: U novom trejleru odnos pilota i džinovskog robota
Foto: Screenshot

Studio Respawn je nastavio sa prikazima singleplayer kampanje iz Titanfall 2 i ovoga puta su odlučili da pokažu fragment priče o protagonisti Džeku i njegovom titanu BT-7274.

Zašto BT zvuči kao da nije samo robot već da je dostigao svesnost možda će biti objašnjeno u priči, ali iz dosadašnjeg iskustva sa Titanfall nije stečen utisak da su roboti naročito bili privrženi svojim pilotima.

Preterana melodramatičnost sa ”nikada nije trebalo da bude moj titan” po strani, trejler prikazuje nekoliko odličnih i spektakularnih scena koje se mogu očekivati u kampanji. Autori igre su nedavno pričali o tome šta se može očekivati u kampanji, što možete da poslušate na linku.

Titanfall 2 izlazi 28. oktobra za PC i konzole. Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

18 h

Podeli: